est. 2013

De Fotosessies

algemene informatie over onze sessies

& Prijzen

Op de familiefotosessie na, zijn alle prijzen van de fotosessies gebaseerd op 1 persoon tenzij anders is aangegeven.

Klik op de foto van de sessie voor meer mogelijkheden en prijzen. Extra personen bijboeken in de fotosessie is mogelijk tegen bijbetaling van 10 euro per persoon. Jullie huisdieren zijn welkom bij ons, geef dit wel even van tevoren aan.

 

Mini sessies

vanaf

€ 25

Klik op de foto

voor alle prijzen en voorwaarden

Wil jij ook een goede profiel foto voor linkedIn of andere social media? Of heb je juist een specifieke foto uit ons portfolio die je wilt uitwerken voor jezelf of je kindje? De fotograaf maakt in beperkte tijd een setje leuke foto’s waaruit je de mooiste foto kunt kiezen zonder dat je een volledige sessie hoeft te boeken. Extra personen kunnen bij de mini sessies niet worden bijgeboekt.

Zwangerschap SESSie

vanaf

€ 99

Klik op de foto

voor alle prijzen en voorwaarden

Wanneer je zwanger bent is dit een hele bijzondere periode in je leven. Er groeit een wondertje in je. De beste tijd om dit te laten fotograferen door de fotograaf is rond de 32-36 weken. Dit zijn slechts richtlijnen want iedereen is weer heel anders zwanger. Ben je in verwachting van een tweeling? Dan is rond de 30 weken een goede tijd om je bolle buik te laten fotograferen.

Baby sessie

vanaf

€ 99

Klik op de foto

voor alle prijzen en voorwaarden

Heb je een kindje in de leeftijd 6 weken tot 12 maanden? Dan is dit bij uitstek de beste optie. We willen natuurlijk dat de kinderen plezier hebben in het maken van de foto’s en zullen er samen met jullie alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Om gebruik te maken van de baby fotosessie moet de sessie uiterlijk voor de 1e verjaardag plaats hebben gevonden.

Peuter & kleuter sessie

vanaf

€ 99

Klik op de foto

voor alle prijzen en voorwaarden

Heb je een kindje in de leeftijd 1 tot 6 jaar? Dan valt je kindje onder onze peuter/kleuter sessie. Instructies opvolgen en de aandacht erbij houden is vaak een uitdaging. We willen natuurlijk dat de kinderen plezier hebben in het maken van de foto’s en zullen er samen met jullie alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

Portret sessie

vanaf

€ 75

Klik op de foto

voor alle prijzen en voorwaarden

Altijd al eens mooie foto's van jezelf of met je partner willen hebben in meerdere outfits? De fotograaf zal aanwijzingen, poses en suggesties doen op een leuke ongedwongen manier voor het beste resultaat.

Familie sessie

vanaf

€ 150

Klik op de foto

voor alle prijzen en voorwaarden

Deze sessie staat geheel in het teken van jullie als gezin, we kunnen diverse samenstellingen fotograferen en geven iedereen evenveel aandacht. Vanwege de maatregelen m.b.t. COVID-19 is het even niet mogelijk om de hele familie mee te nemen maar uiteraard zijn gezinsleden uit hetzelfde huishouden meer dan welkom.

Schoolfotografie

 

op aanvraag

Klik op de foto

voor alle prijzen en voorwaarden

Wij maken de schoolfoto's net even anders. Met meer aandacht per kind. Willen jullie ons voorstellen op de school van jullie kind(eren)?

 

Raad ons aan op jullie school en
maak kans op een gratis fotosessie in onze studio! Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Wij zijn aangesloten bij Sgoolfotografie.nl

Trouwen

vanaf

€ 350

Klik op de foto

voor alle prijzen en voorwaarden

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen en willen hier mooie foto’s en of bewegend beeld van. Zowel bruidsfotografie als videografie is door een professional uit ons team mogelijk.

Op Locatie

vanaf

€ 225

Klik op de foto

voor alle prijzen en Voorwaarden

Meer dan 9 personen op de foto? Of zijn jullie op zoek naar foto's op een andere locatie? Dit kan natuurlijk hartje zomer met het hele gezin in het park of als liefdeskoppeltje op het strand. Maar natuurlijk kunnen we ook bij jullie thuis langskomen om bijvoorbeeld newbornfoto's te maken van jullie pasgeboren kindje.

Windtunnelkade 8

Amsterdam

est. 2013

Fotostudio in Amsterdam. Gespecialiseerd in zwangerschapsfoto's, babyfotografie, jonge gezinnen & families.

FOLLOW us

 

info@fotostudioduo.nl