est. 2013

Gegevens fotostudio

for English click here https://www.fotostudioduo.nl/covid-19-measures/

Website: www.fotostudioduo.nl

Email: info@fotostudioduo.nl
Nood Telefoonnummers : +31 (0)6 10134615 en +31 (0)6 50233303
Indien u het antwoord op uw vraag niet in dit document heeft kunnen vinden dan stuurt u ons een email.

Inleiding


Beste klant,

Wij maken er u op attent dat wij als fotostudio extra maatregelen hebben moeten treffen om de sessie op een veilige manier te kunnen doen volgens de richtlijnen van het RIVM. Hieronder vind u de maatregelen die wij hebben getroffen en de maatregelen die wij van u verwachten om zo goed voorbereid de sessie in te gaan.

Er zijn een aantal dingen in onze fotostudio veranderd waar wij en u helaas niet onderuit kunnen komen door de komst van het COVID-19 Corona virus. We hebben heel zorgvuldig alle opties afgewogen bij ons besluit over hoe wij dit als bedrijf het beste konden aanpakken.

Indien u al eerder bij ons op de foto bent geweest zult u nu het verschil het meeste merken. We willen het voor iedereen zo veilig als mogelijk aanpakken. Wij maken daarom nu gebruik van een aangepaste werkwijze en planning zodat er zo min als mogelijk contact tussen u en de vorige/volgende klanten is en waarmee we zowel onszelf en de klant het beste kunnen beschermen. We hopen op jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Goed om te weten

-Als u of iemand in uw gezin verkouden is, hoest, kortademig is of koorts heeft dan komt u niet naar de fotostudio, u kunt uzelf voorafgaand aan de sessie afmelden via whatsapp op nummer 0650233303 of via de email 
alleen op deze manier kan u kosteloos een nieuwe sessie inplannen binnen 2 maanden.

-Wij vragen u om alvast in het eerste kledingsetje aan te komen waarin jullie gefotografeerd willen worden om de tijd optimaal te besteden er kan op deze manier nog 1x tussendoor omgekleed worden. 

-Wees op tijd en het liefst zelfs 5 minuten eerder zodat we zo min als mogelijk tijd verliezen tijden de fotosessie, wij weten dat dit met kinderen een opgave kan zijn maar we drukken u op het hart dat u ook in deze situatie niet meer dan 10 minuten later kan zijn dan het met uw afgesproken tijdstip met oog op de volgende klanten.

-Indien u meer dan 5 minuten te vroeg aankomt bij de fotostudio dan blijft u buiten of in de auto wachten.

-U belt ten alle tijden aan om te laten weten dat jullie er zijn er zal een verplichte screening plaats vinden voordat jullie de studioruimte betreden.
Stap niet zomaar de fotostudio binnen, kijk eerst even naar binnen of er geen andere klanten zitten. Is dit wel het geval bel dan WEL aan om kenbaar te maken dat jullie er zijn. U word vanzelf gehaald.

-Er is een desinfectie station wij vragen u hier gebruik van te maken bij binnenkomst en wanneer u de computer gebruikt.

-Wij vragen u goed op uw kinderen te letten ten allen tijden.

-Wij schudden nu even geen handen en houden de 1,5 m afstand

-Wij bieden op het moment even geen koffie/thee en water aan bij binnenkomst, u dient zelf uw eigen drinken mee te nemen, na afloop van de sessie bieden wij u wel koffie/thee en water aan

-Omdat onze studioruimte beperkt in omvang is dient u een mondkapje te dragen tijdens de momenten dat we geen foto’s maken. Uiteraard gaat u op de foto zonder mondkapje.

-Wij fotograferen op dit moment alleen gezinnen die in hetzelfde huishouden wonen. Helaas is het nu even niet mogelijk om met leden van een ander gezin op de foto te gaan mits jonger dan 13 jaar. 

-Alleen de mensen die ook op de foto gaan zijn toegestaan om in de fotostudio aanwezig te zijn. Extra personen uit hetzelfde huishouden kunnen toegevoegd worden aan de fotosessie voor 10 euro p.p.  Indien uw kind alleen op de foto gaat dan mag u als ouder uiteraard wel mee, bij voorkeur komt u alleen en laat u de partner thuis, indien u meer kinderen heeft dan is de partner uiteraard welkom. heeft u meer kinderen maar gaan zij niet op de foto? Dan laat u deze kinderen thuis, want onze fotoruimte is beperkt dus extra publiek of spelende kinderen in de studio is nu even geen optie.

-De sessie duurt 60 minuten waarvan 30 minuten fotografie en 30 minuten kijktijd. Na afloop krijgt u afhankelijk van de gekozen sessie een afdruk 20×30 van uw keuze mee naar huis.

-De speelhoek en tijdschriften zijn tijdelijk weggehaald, het is verstandig om zelf te zorgen voor ander afleidingsmateriaal voor uw kinderen zodat u de foto’s kunt bekijken.

-U kunt op het moment alleen betalen via PIN of met gepast geld.

-Onze studiokatten zullen helaas voorlopig niet op de werkvloer aanwezig zijn.

Over onze fotografen

-Onze fotografen houden zich aan de basis regels die volgens het RIVM zijn gegeven

-Wanneer de fotograaf klachten heeft blijft de fotograaf thuis wanneer er iemand uit het gezin van de fotograaf hoest, kortademig is of koorts dan blijft de fotograaf thuis. U word via whatsapp en email gecontacteerd indien dit van toepassing is. De fotosessie zal in overleg verplaatst worden naar de eerst volgende mogelijkheid.

-Tussen elke sessie in maken wij de studioruimte schoon incl. kijkruimte, keukenblok, toiletvoorzieningen en foto-accessoires zoals emmers, kisten en trapjes. 

-Wij werken met een aangepaste planning zodat de klanten zo min als mogelijk de kans hebben om elkaar te kruizen

-Onze fotografen dragen ten alle tijden gezichtsbescherming

 

Samen gevat : Wat is belangrijk

·      Alleen personen die op de foto gaan zijn toegestaan om aanwezig te zijn tijdens de sessie. (mits u kind echt alleen op de foto gaat, dan 1 ouder)

·     U mailt voorafgaand aan de sessie uw mobiele telefoonnummer waarop u last-minute ook bereikbaar bent.

·     U (en uw kinderen )komt aan in uw eerste kledingsetje

·      U kunt alleen partners en kinderen uit uw eigen huishouden bijboeken tegen meerprijs

·      U neemt een mondkapje mee en draagt deze op het moment dat u niet op de foto gaat.

·      U komt op tijd anders moeten we de sessie verplaatsen

·      We gaan er vanuit dat u eerlijk bent, we drukken u daarom extra op het hart dat u en uw gezin thuis blijven op het moment dat u klachten heeft. (ook bij milde klachten)

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Windtunnelkade 8

Amsterdam

est. 2013

Fotostudio in Amsterdam. Gespecialiseerd in zwangerschapsfoto's, babyfotografie, jonge gezinnen & families.

FOLLOW us

 

info@fotostudioduo.nl