Schoolfotografie

Zijn jullie ook zo klaar met ouderwetse schoolfoto’s? Fotostudio Duo verzorgt ook schoolfoto’s op basisscholen rondom Amsterdam, Utrecht, Noord-Holland en Flevoland. Wij maken de schoolfoto’s net even anders. Met meer aandacht per kind, kwalitatief mooie foto’s en af en toe een beetje gek. Willen jullie ons ontvangen op de school van jullie kind(eren)?

Wij maken een setje individuele portretfoto’s, broertjes/zusjes foto’s, klassenfoto’s en teamfoto’s

Wij zijn aangesloten bij Sgoolfotografie.nl

Ja, inderdaad, met een G. Sgoolfotografie is een concept waar wij als fotostudio bij zijn aangesloten. Bij onze werkzaamheden worden we ondersteund door het hoofdkantoor van Sgoolfotografie waarbij gebruik wordt gemaakt van hun helpdesk voor vragen vanuit ouders, het professioneel bestelsysteem zodat ouders zelf hun foto’s kunnen inzien en het bestellen van afdrukken, producten en digitale foto’s die geleverd worden door hun vakcentrale. Door onze mobiele fotostudio en ruime selectie aan verschillende kleuren achtergronden kan er dus ook gefotografeerd worden op een groene, beige of bijvoorbeeld blauwe achtergrond zoals in dit voorbeeld te zien is.

Stel Sgoolfotografie voor op jullie school of vraag een voorbeeldpakket aan om te laten zien op school
vermeld WEL onze studio in het contact formulier bij de toelichting want anders is de kans aanwezig dat niet wij, maar 1 van de andere aangesloten collega’s komt fotograferen.

Klik hier om een informatie pakket aan te vragen