Tips Mini Sessie

Gegevens fotostudio

Website: www.fotostudioduo.nl
Email: info@fotostudioduo.nl
Nood Telefoonnummers : +31 (0)6 10134615 en +31 (0)6 50233303
Bij reguliere vragen waar u het antwoord hier niet in hebt kunnen vinden stuurt u ons een email.

Inleiding

Een mini sessie is een verkorte fotosessie waarbij slechts 1 foto als doel uitgewerkt word in maximaal 15 min, denk hierbij aan bijvoorbeeld een portretfoto (niet geschikt voor officiële documenten) of het uitwerken van een specifieke foto of idee. Hieronder volgen algemene tips en weetjes om zoveel als mogelijk uit de sessie te halen.

Algemene informatie

-Hieronder volgt algemene informatie over onze fotostudioHet adres van de fotostudio is Windtunnelkade 81059BZ Amsterdam en is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid

-De studio ligt direct aan de A10 en is makkelijk te bereiken, er is voldoende parkeergelegenheid. Zaterdags is er vrij parkeren. Er is een digitale meter aanwezig om de hoek waar uw kentekennummer ingevoerd dient te worden.

-De sessie duurt in totaal 15 minuten, na afloop kiest gelijk de foto uit.

-Voordat we de sessie kunnen beginnen krijgt u een inschrijfformulier die ingevuld dient te worden. Hier wordeno.a. jullie persoonsgegevens op verzameld en deze gegevens zijn nodig om jullie sessie te kunnen verwerken in ons systeem.

-Het is raadzaam om onze AVG en voorwaarden door te nemen die u zijn verstrekt in de mail

-Ons team bestaat uit 5 vakkundige zelfstandig werkende vrouwelijke fotografen.

-Indien je al eens eerder een sessie bij ons hebt gedaan kunnen we helaas niet garanderen dat je dezelfde fotograaf krijgt, u kan uiteraard uw voorkeur uitspreken en we zullen ons best doen hier rekening mee te houden.

-Het is niet mogelijk om zelf met uw telefoon of fototoestel foto’s en filmpjes te maken tijdens de fotografie. Wij verwachten dat u het toestel alleen tevoorschijn haalt om voorbeelden te laten zien. Indien u dit ondanks waarschuwingen blijft doen kunnen we de sessie stopzetten.

Bereikbaarheid OV

Met OV is de studio te bereiken per bus, tram en metro.
Buslijnen: 62 halte Naaldwijkerstraat. 6 min lopen
Tramlijn: 2 halte Hoofddorpplein 15 min lopen
Metrolijn: 50 halte Henk sneevlietweg 15 min lopen
zowel vanaf de halte van de metro als de tram kun je overstappen op bus 62 uitstappen bij halte Naaldwijkerstraat.

tips en weetjes over de sessie

-Willen je een foto na maken? zorg dan dat je deze foto meeneemt (op telefoon of tablet) zodat we deze gelijk bij de hand hebben en geen tijd hoeven te verliezen.
Houd er echter wel rekening mee dat we sommige foto’s niet letterlijk kunnen namaken. Uiteraard adviseren we jullie terplekken over de mogelijkheden.

De foto’s uit jullie sessie kunnen mogelijk gebruikt worden voor promotie van onze eigen website, dit doen wij echter alleen ter aanvulling van ons portfolio. Ze zullen nooit doorverkocht worden aan derden de foto’s zullen uitsluitend gebruikt worden met uw toestemming.

Kledingtips en accessoires

-Trek kleding aan die bij elkaar past.

-Houd met uw kleding keuze rekening dat donkere haren/kleding en schoeisel niet mooi overkomt op de zwarte achtergrond evenals licht blonde haren/witte kleding en schoeisel op een witte achtergrond niet lekker werkt. Wij raden u dan aan om deze foto’s op de grijze achtergrond te maken.

-Pasteltinten werken altijd heel fijn, vermijd echter drukke printjes of felle kleuren, deze kunnen afleidend zijn.

-Heeft u een specifiek idee om uit te werken waarbij accessoires worden gebruikt, neem deze dan zelf mee. Uiteraard hebben wij ook wat basis accessoires beschikbaar maar we kunnen niet garanderen dat accessoires die op foto’s zijn gebruikt in ons portfolio bij ons beschikbaar zijn. (klanten kunnen deze immers zelf mee hebben genomen)

Nabestel mogelijkheden

Bij deze sessie zit 1 digitale foto inbegrepen
willen jullie meer foto’s bijbestellen?
Op www.fotostudioduo.nl/nabestellen staan de prijzen en de mogelijkheden. Elke maand hebben wij een nieuwe maandactie zoals bijvoorbeeld korting op een lijst of een extra print, vraag jullie fotograaf naar de mogelijkheden.

Ziekte

Zie ons document die wij u hebben toegestuurd over de aanvullende covid-19 maatregelen die wij hebben getroffen en die wij verwachten dat u in acht neemt.

– Omdat wij studioruimte en een fotograaf voor jullie moeten reserveren gaan we ervan uit dat jullie tijdig afzeggen, ook bij twijfel. Zodoende kunnen wij iemand anders (reservelijst) blij maken met uw aanvankelijk geboekte tijdstip.

– Indien jezelf, je kindje of je partner ziek is of net ziek is geweest en het om een overdraagbaar virus gaat zoals bijvoorbeeld covid-19 griep of buikgriep. Kunnen we de sessie absoluut niet door laten gaan.

-Omdat wij een studio zijn en wij ook met een kwetsbare doelgroep werken in onze studio (kinderen,baby’s en zwangere vrouwen) Hopen we dat jullie extra rekening houden met ziekte. Heb je vragen hierover neem dan contact op via de email info@fotostudioduo.nl

-indien het om een sessie gaat die plaatsvind op de dag zelf tussen 9 en half 11 kan er contact opgenomen worden via whatsapp met ons noodnummer 06-50233303

-We kunnen in geval van ziekte voorafgaand aan de sessie kosteloos voor jullie verzetten naar de eerst volgende vrije mogelijkheid echter is het alleen mogelijk indien u voorafgaand aan de sessie afmeld. Indien het van jullie kant niet lukt om de sessie af te zeggen via ons noodnummer op whatsapp en bij voorkeur eveneens een email te sturen voorafgaande aan de fotosessie, uw sessie komt te vervallen en kan alleen uit de originele aankoopbevestiging gebruikt worden met bijbetaling van 15 euro.

Indien u te laat komt op uw sessietijd

We weten dat dit heel vervelend is en wellicht heeft u er een goede reden voor maar zodra u weet dat u het niet gaat redden om binnen 10 minuten na aanvang te verschijnen op het geboekte tijdstip dan heeft het geen zin om alsnog te komen. Bij meer dan 10 minuten te laat verschijnen op uw afspraak word de sessie door ons geannuleerd.

Verzetten

-Verzetten zonder opgaaf van reden van beiden kanten kan tot 5 dagen voor aanvang van de sessie kosteloos we gaan op zoek naar een plekje op korte termijn.

-Alleen in geval van acute ziekte kan de sessie kosteloos verzet worden na 5 dagen voor aanvang van de sessie u dient contact op te nemen met ons via e-mail en via een tekst bericht op ons whatsapp noodnummer. De sessie word minimaal 14 werkdagen vooruit verschoven aan de hand van beschikbaarheid. Een sessie op korte termijn herplannen is niet mogelijk